info@huizeninfo.nl

keuken

Keuken

Misschien wel een van de belangrijkste kamers uit het hele huis; de keuken. Voor de meest efficiënte inrichting van je keuken zijn er natuurlijk meer dan genoeg tips te vinden.

Handig is om eerst te kijken naar wat waar zit. Waar zitten de ramen? Waar zitten de deuren? Naar welke kant gaat de deur open? Hoe hoog is het plafond in de keuken?

Aan de hand daarvan kan je gaan kijken waar je bijvoorbeeld het gasfornuis en de oven neer wil gaan zetten. Ook moet je natuurlijk ruimte overhouden waar je moet gaan kunnen koken. Wil je dat doen naast de spoelbak of juist niet?

Ook moet je rekening houden met je eigen routine. Heb je je koelkast liever aan de linker of aan de rechterkant? Heb je liever de kraan naast het fornuis of liever naast de koelkast?

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is de kleur van je keuken. Wil je je keuken neutrale kleuren geven of juist bruisende kleuren? Erg veel dingen waar je uit moet kiezen, er is ook heel veel keuze, maar met de juiste keuzes krijg je er wel een hele mooie keuken voor terug.