info@huizeninfo.nl

badkamer

Badkamer

De badkamer is een essentiële plek van je huis. Natuurlijk is het een kwestie van smaak je hoe je badkamer eruit gaat komen te zien. Maar ook voor je badkamer zijn er meer dan genoeg tips te vinden om je badkamer zo effectief mogelijk in te richten en de kamer zo een aangenaam mogelijke sfeer te geven.

  • Gebruik lichte en neutrale kleuren, dit geeft een ruimer gevoel
  • Zorg voor voldoende verlichting, dit maakt een aangename sfeer
  • Kies voor een glazen douchewand, dit geeft een ruimtelijke sfeer
  • Berg alle spullen slim op, zo zorg je voor een opgeruimde en rustige badkamer
  • Bij een kleine badkamer moet je voor jezelf bedenken wat heb ik echt nodig in mijn badkamer en wat eigenlijk niet ? Moet ik in de badkamer een toilet hebben of is een toilet in de toiletruimte voldoende ? Ook bijvoorbeeld een bad met een douche is zo’n ruimtebesparende optie
  • Zwevende badkamermeubels zijn ook absoluut een aanrader, je kunt er je spullen in kwijt en ze nemen ogenschijnlijk ook niet veel ruimte in beslag