info@huizeninfo.nl

Loodgieter

Wat is een loodgieter?

Een loodgieter is een vakman en richt zich op het onderhoud en aanleggen van sanitair, riolering, verwarmingsinstallaties en waterleidingen.

In de vorige eeuw bestond er nog geen gas- en watertechnische installaties, dat mocht er toen nog niet zijn, maar loodgieters bestonden wel al.

Heden

Tegenwoordig zijn er meer werkzaamheden waar een loodgieter zich op kan focussen. Het onderhouden en aanleggen van sanitair, riolering, verwarmingsinstallaties en waterleidingen maar daarnaast moeten zij ook technisch handiger worden omdat er steeds meer CV-ketels zijn die computer gestuurd worden.

Innovatie

Zo blijft het beroep ook continu innoveren en moeten loodgieters meer verstand gaan krijgen van de tegenwoordige techniek die om ons heen is. Het is daarom belangrijk voor loodgieters om continu te blijven leren want er komen steeds meer nieuwe dingen bij.

Niet achter blijven

Technologie gaat vooruit en daarin moet je als ZZP’er of loodgietersbedrijf niet achter blijven op de rest, anders is de kans groot dat je klanten gaat verliezen aan een concurrent.

Dyka.nl

Tegelzetter haarlem

Verhuislift huren Amsterdam

Woning ontruimen haarlem

Home relocation Amsterdam

www.ontstoppingsdienst-emmen.nl